Stön-lyssnande sexpoliser

I september förra året försvann en 46-årig man in i en lägenhet med en prostituerad. Polis smög fram och lyssnade genom väggen, hörde stönanden och på si vis fick de bevis för att en sexakt pågick i lägenheten. Mannen greps utanför och i tisdags dömdes mannen i Karlskrona tingsrätt för köp av sexuell tjänst.

Ja, vad ska man säga. Annat än att det börjar gå till ytterligheter nu …

, , , , , ,  SvD, DN, GP

Annonser

4 thoughts on “Stön-lyssnande sexpoliser

 1. Men nu är det också så att Sverige har haft samma byggregler gällande ljudisolering i 54 år mellan 1945-1999.

  Då prof. numer med emeritus titel Tor Kihlman var ensamutredare av
  SOU 1993:65 Handlingsplan mot buller på uppdrag åt dåvarande regering och 1996 resulterade Tors utredning i en proposition som sedan resulterade i ett beslut av regeringen om att Ljudklass C skulle bli Boverkets minimikrav vid nybyggnation från den 1 Januari 1999.

  Prof.Tor Kihlman föreslog 5 Ljudklasser av flerbostadshus där Ljudklass E skulle vara den sämst och Ljudklass A den hårdaste och mest tysta typen av hus.
  Ljudklass C är mellantinget som innebar 50% bättre än de regler som har gällt sedan 1945 till 1999.
  1945 utgick man ifrån hur långt Pianospel kunde låta genom en eller flera lägenheter.

  De obefintliga byggreglerna angående ljudisolering i flerbostadshus hade inte varit något problem om det inte varit så att utvecklingen av transistorförstärkare har utvecklats i rasande fart till följd utvecklingen av integrerade kretsar där ju mindre transistorerna har blivit ju bättre har ljudförstärkare blivit att förstärka låg frekvenser som är den moderna populärmusikens signum med dunka-dunka musik.

  Sverige har haft samma dåliga byggregler gällande ljudisolering i flerbostadshus som annars Spanien är kända för.

  Så att stöna och det hörs genom en vägg är inte särskilt svårt i svenska flerbostadshus eftersom Sverige har haft samma byggregler gällande ljudisolering i flerbostadshus under 54 år, inom vilket annat område i det svenska samhället har ej genomgått någon förändring under 54 år?

 2. Glömde att ange att Ljudklass C blev beslutad om 1996 av sveriges dåvarande regering att bli det nya minimikravet om lägsta tillåtna ljudklass vid nybyggnation av flerbostadshus som Boverket sedan utfärdar som lägsta tillåtna ljudklassnivå.

  Av en stadsbyggnadsingenjör vid Göteborgs Stads Stadsbyggnadskontor har jag fått veta att JM Bygg bygger alla sina bostadsrätter efter Ljudklass B (även om de ej använder det i sin marknadsföring, vilket troligen har sin orsak i att detta med Ljudklasser av flerbostadshus är så okänt av den svenska allmänheten vilket i sin tur har sin orsak i att tidningar vill ej uppmärksamma detta med hur lyhörda svenska flerbostadshus är eftersom tidningarnas trognaste annonsörer är alla fastighetsmäklare).

 3. Man tror inte det ar sant det man kan lasa i SVD idag.

  Det tar evigheter for polisen i Sverige att visa sig da medborgarna ringer och behover polishjalp. Da har dom inte tid for dom ar ute och letar after stonande man som kan eventuellt vara sexkopare. Come on over there i Ankdammen!

 4. OMÖJLIGT ATT PARODISERA VERKLIGHETEN SOM DEN REDAN ÄR

  Vilka för perversser är dom, som i sin tjänst har ett behag att smyga
  bakom och lyssna till sexuella handlingar?
  Stifta gärna en lag om Tankepolismyndigheten också, så att inget heretiskt tanke kan begås ostraffat heller.
  Oj ditt sköna moraliska storvälde Sverige med fötterna fast i luften!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: