Hur funderade de då ?

Man ville fira kvinnodagen på ett fritids i Hemse på Gotland. Det beslutades därför att man skulle fira detta med att flickorna på avdelningen skulle få semlor till mellanmål.

Pojkarna däremot, de fick nöja sig med  vanligt mellanmål som bestod av knäckebröd och mjölk. 

Det blev naturligtvis starka reaktioner bland både barn och föräldrar och rektor Lekbir Belmhamdi, som nu kommer att ringa runt till föräldrarna och be om ursäkt, kommenterar detta med : ”- Vi hade inte funderat djupt nog

Men, hur funderade de ?

SvD, DN, GP, Dagbladet, HD, , , , , , , ,

5 tankar om “Hur funderade de då ?

  1. Dumheten har ingen gräns. Man kan fundera över reaktionen om det varit tvärtom att pojkarna av någon anledning fick semlor.

  2. Föräldrar !Ta ur pojkarna från ”fritis” och gör om det till ett ”flickfritis” kallat ”SEMLAN” enbart för flickor så blir alla nöjda !
    Ha det !!!

  3. Varför renderar denna händelse enbart en mikroskopisk liten notis i Svenska Dagbladet? Kan det bero på att feministmaffian har en oinskränkt makt över till och med SvD? OK, det pågår en historisk katastrof i Japan, men denna händelse borde vara väsentligt mycket mer på tapeten är Juholts mustash eller eventuella andra företräden. Var är kommentarerna från SvD´s ledare? Var är JämO? Jo, jag vet. Jämo bryr sig bara om ofärrätter mot ett av könen och det är inte det manliga. Men hur denna myndighet skall klara sig ur en total tystnad kring ett så flagrant fall som detta skall bli intressant att följa.

  4. Pingback: Skillnad på folk och folk « No size fits all

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: