Nu dör det kor också…

Är det naturen som ger igen, något hemskt experiment som gått snett, slumpen eller är det bara apokalypsens ryttare som spränger fram över världen. Spekulationerna sätter fart igen.
För nu, dör det kor i Wisconsin, USA.

Det har väl knappas undgått någon att det har radats upp ett rapporter om massdöda djur. Miljontals döda fiskar flyter upp på land, tusentals duvor som regnar döda ner från skyn, hundratals döda starar utefter motorvägar osv. Nu kommer det rapporter om att 200 kor i Portage County, Wisconsin, USA har dött också.

Den här gången tror man att det är ett virus som fått de 200 korna att dö inom bara 12 timmar efter att de har smittats. Det sägs att det inte ska vara någon risk för andra djur och inte heller människor ska kunna smittas av viruset. Veterinären har inte kunnat nås för en kommentar.

Även i Vietnam dör djuren i massor och mer än 9000 bufflar sägs ha dött varav 700 under den sista veckan. Det ska vara en ovanligt sträng kyla som drabbat landet som orsakat massdöden av djuren.

Inte vet jag varför djuren dör i massor, har inga direkta teorier men jag kan väl oroa mig lite för det här ko-viruset som tycks kunna döda på bara 12 timmar. Nästan så man skulle kunna tro att det är en människa som har konstruerat det.

Amen.

, , , , , , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: