Skyddad sex – Dagens fråga ?

via, SvD, GP, DN och Nordjyske

Ålborg, Damark
En professor vid Ålborgs Universitet har fått en en prick efter det att det uppdagats att han tillsammans med flera andra män och en kvinna har haft sex i ett skyddsrum på universitetsområdet. Sexet lär ha haft sadomasochistiska inslag där männen, iklädda i munkkåpor, hade timslånga samlag med kvinnan.

Allt spelades in med webbkamera av en närstående till kvinnan och det verkar som om den närstående sedan blev svartsjuk och därefter avslöjade sexorgierna för ledningen på universitetet.

En polisamälan gjordes och filmen visades för polisen. Men eftersom allt deltagande var frivilligt blev det inget rättsligt efterspel. Rektor Finn Kjaersdam vill dock inte vara med om att lokalerna nyttjas till annat än vad de är avsedda för och eftersom professorn gjort det i alla fall och dessutom under en längre tid så väljer han att pricka honom för det.

Alltså, professorn haft haft sex på jobbet och i arbetsgivarens lokaler. Dessutom under en längre tid. Det har säkert många fler med honom haft.

Frågan är om ni har haft sex på jobbet också ?

, , , , , , , ,

Annonser

3 thoughts on “Skyddad sex – Dagens fråga ?

  1. Så länge alla deltagit frivilligt och det inte var på arbetstid så är det väl inte mycket att hänga upp sig på. Har alltid trott professorer är lite mossiga men har nu fått en annan bild av dom 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: