Och så till – Dagens idiot

Läst i SvD, DN och Metro
En 57-åring har av Nackas tingsrätt dömts till böter för kontakt med barn i sexuellt syfte. Mannen betalade in 500 kr i förskott för att få ha sex med en flicka på 13 år. När flickan inte dök upp som de kommit överens om ringde mannen till flickans far och krävde pengarna tillbaka. Fadern polisanmälde naturligtvis mannen som nu alltså dömdes till böter för sitt tilltag.

Aningen lindrigt straff för ett så urbota dumt och idiotiskt beteende kan man kanske tycka…
Och vad är det för fel på folk egentligen ?

, , , , , , , , ,

Annonser

8 thoughts on “Och så till – Dagens idiot

 1. Till Annica Var han korkad för han ringde eller för han söker barnsex ??
  Förtydliga dig annars är du en av de korkade !
  Mannen i övrigt skall kastreras enligt min mening.

 2. Idioter finns det gott om lite här och var. Dock tänker jag om flickan, barnet och hennes föräldrar. Vilken koll har de på vad deras små älsklingar håller på med. Hade vi bättre koll förr? före nätet blommade ut? Dvs på brevskrivartiden?

 3. ”Idioter finns det gott om lite här och var. Dock tänker jag om flickan, barnet och hennes föräldrar. Vilken koll har de på vad deras små älsklingar håller på med. Hade vi bättre koll förr? före nätet blommade ut? Dvs på brevskrivartiden?”

  Idioter som vill ha sexuellt umgänge med barn kan du försvara med att de finns lite här och var, men människor som låter sina barn sitta vid en dator ifrågasätter du? Hur tänkte du nu?

  • Jag vill inte försvara någon av parterna i målet. Men, min fråga är om man hade bättre koll på sina barn förr. Och jag kan svara själv på det, eftersom min mor var hemmafru, ända tills vi barn var tillräckligt stora att ta vara på oss själva. Vi hade även hembiträdet Anna(från Tärnaby) när mor behövde hjälpa far. (Hötorgshallen).
   Barn får sitta vid datorn, men på föräldrarnas villkor och ansvar. Barn är man till 18 års ålder. Vi får inte glömma att våra barn kan ställa till det riktigt illa för sig och andra om man inte tar sitt ansvar. Men de ska få växa med att ta mer ansvar bit för bit.

   • Aha men såklart, det är alltså kvinnornas fel att män på internet kontaktar barn, för att vi förlupit hemmet. Naturligtvis!

 4. @Lennart : Det finns många pedofiler eller andra elaka människor med hög IQ, så att han är pedofil är inte nödvändigtvis vad Annika främst menade. Irans president Ahmadinejad har t.ex. en teknisk doktorgrad och har varit universitetslektor. Han är antagligen ingen dumskalle även om de flesta inte tycker om honom.

  Att däremot skicka pengar i förväg *och* sedan ringa och klaga, *det* är korkat, dvs förknippat med låg IQ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: