Vad i helvete är det för fel på folk ?

Alltså, jag bara undrar. Vad i helvete är det för fel på folk som våldför sig på sina egna och helt oskyldiga djur ? Det är motbjudande och helt ofattbart hur ”djuret” människan kan bete sig och man kan undra vad det är för fel på folk ?

Tänker då lite på den 45 åriga Mary Bale. Hon som filmades när hon kastade ner en katt i en soptunna och hon som nu kom mycket billigt undan med böter och djurförbud i fem år. Hon identifierades tack vare att ägarna hade en videokamera uppsatt och tack vare att videon lades ut på YouTube och Facebook.

Nu ligger ännu ett mycket otrevligt klipp ute på nätet. RSCPA söker ägaren till den hund som misshandlades i Knee Hill Park, Woolwich, sydöstra London den första Oktober. Videokameran och YouTube kanske kan få fast den här idioten också. Väljer att visa videon här i avskräckande syfte men varnar samtidigt för starka och mycket otrevliga bilder.

, , , , , , ,

Annonser

One thought on “Vad i helvete är det för fel på folk ?

  1. Har inte tittat på klippet eftersom jag förmodligen inte kommer kunna sova pga både ilska & illamående men jag kan gissa mig till vad som visas.
    Jag är själv hundägare och uppskattar verkligen gemenskapen & samarbetet man kan skapa tillsammans med en djur. Tyvärr skaffar inte alla djur för att få njuta av det utan endast för att ha någon att kuva och ta ut sina aggresioner på.
    Skrämmande och man kan ju fundera på om sådana här totalt empatilösa och känslomässigt störda personer stannar vid att misshandla djur ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: