Ett knippe dildosar

Läser i SvD idag att Berns Hotell i Stockholm har infört ett nytt sortiment i minibaren och huka er nu gott folk. De har sexleksaker i minibaren!  ”Sexleksaker som bland annat handbojor, olika sorters vibratorer, stayups, kondomer i lyxig förpackning och erotiska noveller.”

Det gillas inte av Tom Eckerling, chef för en insatsgrupp som arbetar mot prostitution i Stockholm som menar att det skickar konstiga signaler.

”– Går man in på en del av sajterna där det säljs sex ser man bland annat sådana här sexleksaker. Hotellet försöker glorifiera något som vi jobbar aktivt med att avglorifiera.”

Ve och fasa, ett knippe dildosar i minibaren! Det kan vi ju inte ha. Kanske dags för en ny lag nu då ? En som gör det tillåtet att sälja men inte att använda dildosar kanske ? Eller kanske ska vi kanske bara tillåta missionärsställningen och ha videoövervakade hotellrum i framtiden. Nåde den som får för sig att sätta lite piff på sexlivet och testa något annat. Oralsex är väl inte att tänka på i framtiden heller. Det förekommer ju inom sexindustrin och bör väl avglorifieras också ?

, , , , , , , , ,

Annonser

3 thoughts on “Ett knippe dildosar

 1. Polisen ska enbart hålla käften om folks liv i allmänhet, de börjar lägga sig i allt möjligt, vad tror de att de är egentligen ?

  Dags att införa lag om munkavle på poliser annat än i direkt polisverksamhet.

 2. Erik:
  Nu är det väl så att även polisen har full rätt att ha åsikter, precis som du och jag . Tom Eckerlings kommentar hade väl direkt anknytning till hans jobb och han gör säkert sitt bästa och det han måste för att upprätthålla lag och ordning. Det är ju hans jobb och jag är inte avundsjuk på honom.

  Sen kan jag väl tycka att vuxna människor ska få ha roligt och ta ansvar för sitt eget sexliv. Behovet av sex kommer aldrig att avta och sexhandeln kommer inte att ta slut bara för att man förbjuder köpet och jagar torskarna.

  Allt man gör idag är att driva handeln mer in i det fördolda så att det inte syns för allmänheten och där är sexsäljarna än mer utsatta och i händerna på de som profiterar utav det. Kanske vore en legalisering av sexköp att föredra, vad vet jag. Ser mer fördelar än nackdelar av det som det ser ut nu.

  Gått lite hysteri i det hela kan jag tycka. Sexleksaker på hotell är väl inte fel. Hellre en knippa dildos och kondomer i en låda än en bar med svindyr sprit. Spriten är ett fördärv och den ställer till med mer skit än något annat.

  Amen

 3. Lägger man till kraven från polisen för utökade rättigheter till övervakning, telefonavlyssning och t.o.m brottsprovokation så känns det inte så oskyldigt att polisen sitter och moraliserar över folks sexliv.

  I vissa länder finns det religiös moralpolis som springer och slår folk med påkar.

  I övrigt håller jag med dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: