Dagens bekännelse- Är svag för

Tjena tjena bloggen och hej igen kära dagbok. Idag har jag syndat igen!

Alltså, jag har under en prövotid tagit avstånd från en kär vän.
Haft ett avståndsförhållande och hållit distans kan man säga.
Men idag blev det närkontakt av tredje graden…

Han ( Jag alltså) klev in på seven eleven i en känd sko-stad för att köpa kaffe och ögonen fastnade på den läckra skönheten nästan direkt. Han undvek att komma för nära, kände dragningskraften och försökte förgäves att stå emot.

Gubben vid kaffeautomaten såg den, tidningsbudet såg den, arbetskamraten och inte minst den söta kassörskan såg den. Hans blick alltså. Hur han hungrigt följde de fina formerna, hur hans mun förmodligen var lätt fuktig, läpparna en aning darrande och hur hans händer kramade hårt i fickorna på den svarta vind och regntäta jackan. Hur han tog ett steg åt sidan för att släppa fram kunden som kom in efter honom, hur han tvekade en stund och med sprucken röst sa :
– En stor latte tack…
Kassörskan, som förmodligen hade varit med förr, log mot honom, kisade och log lite med ögonen också när hon tog tid på sig och fyllde på mer kaffebönor i kvarnen. Han däremot, blev obekväm, fladdrade onödigt mycket med sitt köp-fem-koppar-kaffe- och-få- den-sjätte-gratis-stämpelkort och var pinsam.
Kassörskan, hon den blonda och söta, fyrade av sitt bästa VIP-kund-leende och frågade försiktigt:
– Ska det vara något till kaffet?

Och ja, hon visste det, förmodligen redan när han kom in, gubben vid det-svarta-kaffet-automaten visste det, tidningsbudet visste det också.
Att han var sugen på en dammsugare aka punchrulle.
En lätt knuff i ryggen från arbetkamraten löste upp hans självpåtagna trans och plötsligt stod han där. Men sin kaffe-latte i ena handen och med en papperspåse med en supersize-dammsugare i den andra. Han hade torskat, igen.

Summa summarum: – Han är väldigt svag för dammsugare och speciellt om han får doppa dem i ett glas lätt ljummen Konjak (Se Per Silver i Rederiet)
Slut på dagen bekännelse

Amen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Annonser

3 thoughts on “Dagens bekännelse- Är svag för

  1. SKÄMS PÅ DIG! *fniss*

    Jag förstår dig fullt och fast. Jag är också oerhört förtjust i dammsugare. Om det står ett fat med delicato-fika (och annat gott) framför mig så är dammsugarna de första jag tar av (en i munnen och en to go – minst). De är orgastiskt goda. 😉

  2. Pingback: Gott för själen « Into the heart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: