Ingen rädder för vargen…

Alla känner väl till historien om Sverigedemokraten David von Arnold Antoni vid det här laget. Det var han som blev brutalt överfallen i sitt hem och med en brytbladskniv fick en svastika (hakkors) inristad i pannan den 10 september.

Nåväl, nu har tydligen rättsläkaren jobbat på högtryck och kommit fram till att det finns starka skäl för att tro att skadan var självförvållad. Enligt rättsläkaren tyder både vinklingen på kniven som använts och djupet på såret på att Sverigedemokraten själv orsakat sig skadan. En polis med mycket god insyn i utredningen lär har sagt till Sydsvenskan :
”Det här är för jävligt, inte bara att han kostade resuser, utan det han har gjort kan inte vara annat än röstfiske”
David von Arnold Antoni själv vidhåller att han blev överfallen ska tilläggas.

Kan väl tycka att avslöjandet kom lite väl lägligt och att om man skriker vargen kommer för många gånger i rad så är ingen rädder för vargen till sist…

En tråkig valrörelse år 2010. En med många onödiga knivhugg i ryggen, affärer, skrämselpropaganda och annat onödigt elände. Det räcker nu kan jag tycka.
Rädd för att det blir många soffliggare i morgon på grund av allt detta. Att man har tröttnat. Fram för mer saklig debatt, humor och satir i den politiska framtiden.  Avslutar val 2010 med det enda videoklipp som fick mig att skratta riktigt gott. Jag fann det på Annika Beijboms blogg. Läs den här.

, , , , , , , , , , ,

Annonser

One thought on “Ingen rädder för vargen…

  1. Det finns egentligen bara två svar.
    Endera är attacken äkta och då har inget annat hänt än att läkaren missbedömt vinkel och djup. Huruvida publiceringen kommer lagom till valet eller om det bara blev så får var och en ta ställning till själv.

    Eller så har Von Arnold av någon outgrundlig anledning skadat sig själv. Det är inte bra för Von Arnolds trovärdighet. Men jag ser inte att det drabbar SD’s trovärdighet annat än indirekt. Det finns människor i alla partier som under hård stress begår felhandlingar, säger fel saker, gör fel saker och tar time out på något vilsamt ställe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: