God save the queen

Måste erkänna att hjärtat slog ett varmt extraslag när jag såg att Six pistols har släppt en unisexparfym.

Den finns redan nu i Frankrike och den kommer att släppas i USA i september. Doften beskrivs som ”revolution på flaska”- fräscht citronaktigt med inslag av svartpeppar. Det är genom ett sammarbete med ”Elat Libre D’Orange” man har tagit fram parfymen och det ryktas att man också håller på med att ta fram en tvål med namnet ”Never mind the bollocks”.

Alltså, det är inte utan att det värmer lite i ett gammalt punkhjärta av denna nyhet. Frågan är bara när den kommer till Sverige.. Underbart i vilket fall- Punken lever- Punk will never die !

(via GP)

, , , , , , , ,

Annonser

3 thoughts on “God save the queen

 1. Det här är en styggelse! Snacka om sellout i bibliska proportioner!

  Mina tankar går ut till Sid Vicious och en tacksamhet över att han redan är död så han slipper beskåda det här spektaktlet. Mitt gamla punkhjärta började spontanstroka när jag läste hemskheten GP.

  Idag var en dålig dag….

 2. Men ähh. Allt det där är redan gjort för länge sen. Sellouten alltså…

  Sid och de andra finns redan som PVC Dolls, actionfigurer, det finns lunchboxar, skor, klockor och allsköns annan skit på marknaden. Och prylarna säljs av mer eller mindre vidriga företag som profiterar och rider på den odödliga punkvågen. Företagen är så långt ifrån punkens ideal man kan komma och visst kan man må illa av det om man nu orkar bry sig…
  Hade varit en skön grej om parfymen hade luktat bakfylla, gammal spya med en touch rök och svett. Men nu gjorde den inte det. Är dock jävligt glad att namnet lever vidare.
  I mig är det ristat i både minne och hud för tid och evighet…

  Sellouten- Den var redan ett faktum sedan länge. Bara att acceptera. Kanske var det Malcolm, kanske herr Rotten, men ärligt, vem fan orkar bry sig. Vi är alla horor när det väl kommer till kritan och allt är till salu till rätt pris.

  Amen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: