Ryggskolan

Om ni har eller har haft ett ryggskott. Slaggat i soffan i den där speciella läk-min-rygg-snabbare-foster-ställningen och nästan lyckats med att kunna gå och stå, andas utan att det gör ont och känner er hyggligt igång igen. Gör inte som jag då!

Bli inte rastlösa, få för er att ta med dottern för att handla och köp för guds skull inte ett sånt skåp man har under handfatet för praktisk förvaring. Gör inte det !

För det första!

– Små paket är inte nödvändigtvis lätta- Lyft inte saker som ser lätta ut när ni nyss har haft eller har ett ryggskott- De kan vara och är förmodligen väldigt tunga = Skadan tillbaka och med det med kraft.

För det andra !
Köp inte små paket med tillsynes kitschiga skåp-att-ha-under-handfatet- Små paket innehåller nämligen byggsatser = Ju mindre paket, desto mer djävliga och avancerade byggsatser.

För det tredje !

Var inte så förbannat envis och lägg er för fan inte ner på knä med sjukt mycket delar, påsar med skruvar, träpluggar, limtuber, spikar, hållare, skruv-och-knoppar-som-där-och-är-med-bara-för-att -förvilla.

Och köp inte de med en förbannat onödigt invecklad monteringsanvisning och ge er INTE fan på att skruva ihop det direkt. Vänta istället tills ni blir bra och framför allt! – Ät så att ni har blodsockernivån under kontroll !!
Annars är ni tillbaka till ruta ett och har gått tillbaka två hack i läkprocessen utan att passera gå.

Alltså, skit i allt ovanstående så har ni en god chans att bli bra i ryggen hyggligt fort, slipper bita i sura äpplet och sova i soffan i foster-ställning en natt till.

Det var bara ett tips på vägen förbi, som så…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: