Ko-sex

Den blott 18 år gamle Ngurah Alit från Bali hade nog inte räknat med konsekvenserna när han försökte ha sex med en ko för ett tag sen.
Ynglingen från byn Yeh Embang ertappades med neddragna byxor och i full färd med att fullborda kärleksakten när bybon Gusti Ngurah Dinar gick förbi. En kraftigt chockad Dinar stoppade Alit och tog med honom hem till byn.
I förhöret som följde påstår Alit att han trodde kon var en vacker ung kvinna. – ”Hon ropade på och charmade mig- därför hade jag sex med henne”

Nåväl. Historien slutar inte där. Byäldsten beslutade nämligen att kon skulle dränkas i havet i en reningscermoni, Alit skulle böta ägaren med summa motsvarande $540 för den nu smutsiga kon och att Alit nu skulle gifta sig med henne.

Inför hundratals bybor, poliser och fotografer fick den kärlekskranke 18-åringen en fru. Det påstås att han svimmade upprepade gånger under cermonin och efter den så dränktes hans hans nya fru. Även Balit dränktes. Men bara symboliskt i strandkanten och endast hans kläder slängdes i havet tillsammans med kon.

Detta var den andra våldtäkten av en ko på Bali på lika många år och kanske kommer nu giftemålet att avskräcka dem som i framtiden blir sugna på att ha sex med en ko.

via: Djakarta News

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

One thought on “Ko-sex

  1. Pingback: Angående söktermer… « Vakare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: